Home » Bidons van metaal (8)

bidons van metaal bedrukken / bedrukt met uw logo

Bidon Zwart - Bidon. Aluminium. Met karabijnhaak. Inhoud: 350 ml.
80 x 170 x 50 mm
Vanaf € 2.04
Alubidon Bidon Zilver - Aluminium bidon. Inhoud 750 ml.
Vanaf € 2.42
Silverline Waterfles - Lichtgewicht, aluminium waterfles met handige draaidop met matching colour accent en opvallende zilverkleurige lijn rondom. Inhoud 750 ml. Per stuk in doos.
Vanaf € 3.08
Victoria bidon Zilver - Victoria bidon.Lichtgewicht bidon, ideaal voor alle sporten. Inhoud 750 ml.Aluminium.
Vanaf € 3.40
Nassau fles - Nassau fles. Enkelwandige drinkfles met schroefdop. Greep met rubberbekleding. Inhoud 750 ml. BPA-vrij aluminium.
Vanaf € 3.62

Metalen bidons

Als u graag een stevig en solide product als relatiegeschenk wenst, bieden onze metalen bidons een goede uitkomst. Een professionele en serieuze uitstraling is met deze metalen bidons verzekerd en daarbij bieden wij veel verschillende mogelijkheden qua metalen drinkflessen. Zo zijn deze bidons verkrijgbaar in meerdere kleuren en vormen. Sommige bidons zijn voorzien van een karabijnhaak waarmee je het product aan een riem of rugzak kan bevestigen. Deze metalen bidons zijn dus ideaal voor buitenactiviteiten en sporten. Wij nodigen u dan ook graag uit verder te kijken op onze website om te ontdekken of wij voor u een ideaal relatiegeschenk in huis hebben.

Verschillende opdrukmogelijkheden

Bij de metalen bidons kun je door middel van verschillende opdrukmogelijkheden tot een prachtig relatiegeschenk komen. Evenals bij kunststof bidons is het mogelijk om door middel van zeefdruk of tampondruk een logo of tekst op het product aanbrengen. Bij diverse metalen bidons is het echter ook mogelijk om door middel van lasergravure een opdruk aan te brengen. Op deze manier wordt een opdruk letterlijk in het materiaal aangebracht. Dit oogt natuurlijk zeer aantrekkelijk en professioneel, met een dergelijk product heb je het ideale relatiegeschenk in huis.

Kleuren en prijzen

Per model zijn heb je in meerdere gevallen de mogelijkheid om een keuze te maken uit meerdere kleuren. Als je een geschikt model hebt gevonden, kun je dus ook nog eens een voorkeur geven voor een bepaalde kleur. Indien u het graag wenst, kunnen wij u hierin nader adviseren. Uiteraard zullen wij u ook adviseren op tal van andere punten, zodat u hoe dan ook over het perfecte relatiegeschenk zal beschikken. De modellen hebben ook verschillende prijzen. Afhankelijk van de opdrukmethoden, de keuze in het aantal kleuren van de opdruk en de hoeveelheid bidons wordt de prijs samengesteld. Op deze website vindt u de verschillende prijzen tot in detail terug.

Offerte

Door middel van een gepersonaliseerde offerte kunt u ons op de hoogte stellen van uw wensen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij helpen u met alle plezier verder op weg in uw zoektocht naar het ideale relatiegeschenk.