Home » Bidons opvouwbaar (3)

bidons opvouwbaar bedrukken / bedrukt met uw logo

Opvouwbare bidons

Een gebrek aan grote ruimte kan lastig zijn als je graag een flinke voorraad bidons als relatiegeschenken inslaat. Deze opvouwbare bidons zijn in dat kader erg handig, aangezien ze dus weinig ruimte in beslag in nemen wanneer ze niet zijn gevuld. Ook voor het sporten is een opvouwbare bidon een welkom product. Wanneer je voldoende water hebt gedronken en de resterende tijd van het sporten niet meer drinkt, kun je het product opvouwen en wegstoppen. Dit is bijvoorbeeld erg handig tijdens het hardlopen, maar ook tijdens een lange wandeling. Deze bidons zijn dus ook zeer geschikt als relatiegeschenk omdat je met dit product veel mensen blij kunt maken.

Verschillende vormen en kleuren

Wij leveren de opvouwbare bidons in diverse verschillende vormen. Kijkt u gerust verder op deze website zodat u een goed zicht hebt op de vormgeving die u aanspreekt. De vormen van de bidons lopen uiteen, maar alle bidons beschikken over een karabijnhaak zodat het product gemakkelijk aan een riem of rugzak kan worden bevestigd. Ook zijn sommige bidons verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat je de kleur kunt kiezen die je wenst.

Opdruk

Deze opvouwbare bidons kunnen worden voorzien van een opdruk. Je kunt het logo van je bedrijf op de bidons laten drukken of je kunt de bidons voorzien van een bepaalde slogan. Deze bewerking gaat door middel van tampondruk of zeefdruk. Hierin zitten prijsverschillen, maar afhankelijk van de aard van uw gewenste relatiegeschenk en de daarbij behorende doelgroep is het de moeite waard om daarin een goede afweging te maken. Het spreekt voor zich dat wij u hierin met veel plezier van een goede raad voorzien.

Vraag de offerte aan

Wacht u niet langer en vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan. Wij kunnen aan enorm veel vragen voldoen zodat u over een prachtig product beschikt dat u met trots als relatiegeschenk aan kunt bieden. Wanneer u de persoonlijke gegevens en uw wensen aangeeft op het contactformulier van de offerte, zullen wij ons uiterste best doen om voor een goede proefdruk. Als u akkoord gaat met de drukproef zorgen wij ervoor dat wij binnen werkdagen de bestelling verzenden.