Home » Bidons (20)

bidons bedrukken / bedrukt met uw logo

Alubidon Bidon Zilver - Aluminium bidon. Inhoud 750 ml.
Vanaf € 2.42
Silverline Waterfles - Lichtgewicht, aluminium waterfles met handige draaidop met matching colour accent en opvallende zilverkleurige lijn rondom. Inhoud 750 ml. Per stuk in doos.
Vanaf € 3.08
Hydrate Drinkfles - Solide drinkfles van transparant kunststof met dubbele opening. Inhoud 890 ml. Per stuk in doos.
Vanaf € 3.29
Victoria bidon Zilver - Victoria bidon.Lichtgewicht bidon, ideaal voor alle sporten. Inhoud 750 ml.Aluminium.
Vanaf € 3.40
Nassau fles - Nassau fles. Enkelwandige drinkfles met schroefdop. Greep met rubberbekleding. Inhoud 750 ml. BPA-vrij aluminium.
Vanaf € 3.62
Messenger fles - Messenger fles. Enkelwandige sportfles met schroefdop. Past in het voorvak van elke tas. Inhoud 450 ml. AS kunststof.
Vanaf € 3.81
Nutri sportfles - Nutri sportfles. Enkelwandige sportfles met schroefdop en flip-top drinkopening. Inhoud 700 ml. BPA-vrij Eastman Tritan™ materiaal.
Vanaf € 4.02

Verschillende bidons

Bidons zijn er in verschillende soorten en maten. Bergbeklimmers zullen behoefte hebben aan stevige, metalen bidons. Hardlopers, die tijdens het rennen natuurlijk niet al teveel overbodig gewicht en voorwerpen met zich mee willen torsen, kunnen erg gebaat zijn bij opvouwbare bidons. We beschikken hoe dan ook over de ideale bidon waarmee u uw klantenkring kunt verblijden. Vanzelfsprekend kunt u, met uw werknemers, vrienden of familie, ook erg veel plezier beleven aan onze zeer praktische bidons.

Kleuren en tekst

U kunt de bidons ontvangen in meerdere kleuren, op deze website kunt u per bidon bekijken welke kleuren leverbaar zijn. Daarbij is het ook mogelijk om de belettering of het logo in verschillende kleuren op de bidon te laten plaatsen. U kunt kiezen voor maximaal vier kleuren voor de bedrukking. Meerdere kleuren is duurder, maar daar tegenover staat dat u natuurlijk een fraai en persoonlijk product krijgt: een product waarmee u voor de dag kan komen bij uw klanten. Als u een groter aantal producten afneemt, zal de prijs per product afnemen.

Verschillen in bewerking

Omdat wij kunststof en metalen bidons leveren, zijn de bewerkingsmethoden van de producten verschillend. In het geval van metalen bidons hebt u meerdere opties om de bedrukking aan te laten brengen. Dit neemt niet weg dat u ook met onze kunststof bidons veel verschillende kanten op kunt, daarbij zijn de kunststof bidons vaak ook scherper geprijsd. Diverse doelgroepen vragen om diverse producten, zo kan bijvoorbeeld een metalen bidon binnen de outdoorbranche een sterke indruk achterlaten als u het als relatiegeschenk aanbiedt. Een opbouwbare bidon is dan weer erg treffend binnen de sportbranche. Kijkt u daarom gerust uitgebreider rond op onze website welk type bidon het beste voor u uitkomt om als relatiegeschenk cadeau te doen.

Vrijblijvende offerte

U kunt op deze website vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte aanvragen. Als u daarin uw gegevens en uw wensen achterlaat, krijgen wij een helder beeld van wat u graag wenst. Zodoende kunnen wij voor u een drukproef maken. Als u besluit akkoord te gaan met de drukproef zullen wij acht dagen na het akkoord de bestelling verzenden.