Home » Over Ons

Wie zit er achter Bidons-bedrukken.net

Wij van Bidons-bedrukken.net bogen op een jarenlang ervaring binnen de branche van relatiegeschenken en promotiemateriaal. Bedrijven die willen investeren in een goede klantenbinding middels producten weten ons al jarenlang te vinden. Zo zijn onze bidons zeer geschikt voor sportzaken of fitnesszaken aan hun klanten cadeau willen doen, maar ook bedrijven die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid willen nemen en mensen tot een gezonde levensstijl willen bewegen zijn bij ons aan het juiste adres. Met onze bidons zorgen wij hoe dan ook dat u altijd over het juiste relatiegeschenk beschikt waarmee u bij uw klanten voor de dag kan komen.

Custom-made product

Met onze kennis, onze expertise en onze drive zorgen wij ervoor dat u over een perfect, zogeheten custom-made product beschikt. Een custom-made product betekent dat de bidon volledig is afgestemd op uw wensen. U kunt het product laten bedrukken met een bedrijfslogo of belettering (denkt u daarbij aan de bedrijfsnaam of een bepaalde slogan). Ook zijn de bidons verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, materialen en vormgeving. Het product is dus geheel afgestemd op de wensen van de klant. Hierdoor komt u met een relatiegeschenk voor de dag waarmee u uw bedrijf op een goede manier in de markt zet.

Veel voordelen

U zult merken dat u veel voordelen geniet als u kiest voor onze bidons. Zo kunt erop rekenen dat u geniet van een gratis drukproef alvorens u een grotere bestelling plaatst. Op basis van deze gratis drukproef kunt u beslissen of u het product geschikt vindt of dat u graag nog een paar aanpassingen wenst. Uiteraard zullen wij de gewenste aanpassingen doorvoeren als u daar om vraagt. Wij garanderen scherpe prijzen, een snelle levering en als u een bestelling van meer dan € 150 plaatst, is de verzending (binnen de Benelux) gratis. Kortom: kiest u voor ons dan kiest u voor kwaliteit en tevredenheid.

John Lazet
John Lazet

John is al ruim 20 jaar zeer actief in onze branche: relatiegeschenken, en staat altijd voor u klaar om u een gedegen advies te geven en stopt pas met adviseren totdat u tevreden bent.

Boukje Vink
Boukje Vink

Boukje is inmiddels een expert op het gebied van relatiegeschenken en staat altijd met veel plezier en kennis voor u klaar.

Wesley Krebaum
Wesley Krebaum

Ziet er jong uit die Wesley maar heeft toch alweer enige jaren ervaring in de branche van relatiegeschenken en helpt u graag met uw bestelling.

Stage lopen bij Lavista
Stage lopen bij Lavista

Stagiairs zijn bij ons zeer welkom, hij of zij die de commerciële kant op willen voor marketing of medewerker binnendienst zijn bij ons van harte welkom, Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij Lavista? Stuur een mail met je CV en een motivatiebrief naar boukje@lavista.nl