Home » Bidons van kunststof (17)

bidons van kunststof bedrukken / bedrukt met uw logo

Sportbidon 500 ml Wit - Sportbidon 500ml. Made in Holland. Een bidon met een hoogwaardige kwaliteit die 100% lekvrij is. Deze bidon heeft een groot drukoppervlak en is daardoor de ideale reclame drager. De fles en de kap inclusief nippel zijn in 7 standaardkleuren leverbaar en onderling te combineren. Eigen pantone kleuren mogelijk vanaf 5.000 stuks.
Vanaf € 1.11
Sport Bidon Blauw - 550 ml
Vanaf € 1.20
Bidon Geel - Bidon. HDPE. Met push/pull dop. Inhoud: 550 ml.
ø67 x 191 mm
Vanaf € 1.24
Sportbidon 750 ml Rood - Sportbidon 750ml. Made in Holland. Een bidon met een hoogwaardige kwaliteit die 100% lekvrij is. Deze bidon heeft een groot drukoppervlak en is daardoor de ideale reclame drager. De fles en de kap inclusief nippel zijn in 7 standaardkleuren leverbaar en onderling te combineren. Eigen pantone kleuren mogelijk vanaf 5.000 stuks.
Vanaf € 1.31
Gobi sportfles Blauw - Gobi sportfles.Enkelwandige fles met schroefdeksel en flip-up drinkopening. Inhoud: 500ml.BPA-vrij AS kunststof.
Vanaf € 2.55
Hydrate Drinkfles - Solide drinkfles van transparant kunststof met dubbele opening. Inhoud 890 ml. Per stuk in doos.
Vanaf € 3.63
Messenger fles - Messenger fles. Enkelwandige sportfles met schroefdop. Past in het voorvak van elke tas. Inhoud 450 ml. AS kunststof.
Vanaf € 3.81
Nutri sportfles - Nutri sportfles. Enkelwandige sportfles met schroefdop en flip-top drinkopening. Inhoud 700 ml. BPA-vrij Eastman Tritan™ materiaal.
Vanaf € 4.02

Uit kunststof vervaardigde bidons

De meeste bidons die we aanbieden zijn vervaardigd uit kunststof. Voor een product als bidons is kunststof het meest voor de hand liggende materiaal en daarom hebben wij ook een zeer breed assortiment. We hebben diverse merken, vormen, groottes en kleuren. Voor wie onze bidons als (relatie)geschenk dan ook zijn bedoeld, wij garanderen u dat wij voor uw wensen altijd een geschikt model hebben. Wij nodigen u dan ook met alle plezier uit om verder te kijken op deze website, zodat u zich kunt oriënteren op een fraai model.

Mogelijkheden qua bedrukking

Vanzelfsprekend is het voor u mogelijk om bidons zonder bedrukking te bestellen. Als relatiegeschenk is het echter zeer aantrekkelijk om de bidons te voorzien van een fraai bedrijfslogo of een aansprekende tekst (u kunt daarbij denken aan een slogan die u met uw bedrijf hanteert). Op deze manier blijft de indruk die u met uw bedrijf geeft de klanten een lange tijd bij. De meeste bidons kunt u van een opdruk laten voorzien middels tampondruk, maar in veel gevallen is zeefdruk of digitale print ook mogelijk.

Prijsverschillen

Er zitten prijsverschillen qua opdruk van de bidons. De verschillen zijn afhankelijk van het type opdruk (tampondruk, zeefdruk, digitale print) en hebben vooral betrekking op de instelkosten die daarmee gepaard gaan. Een duurdere opdruk staat echter garant voor een zeer fraai en professioneel ogend relatiegeschenk, alhoewel ook goedkopere optie voor u de ideale keuze kan zijn. Indien u behoefte hebt aan een goede raad, zullen wij u inzake de verschillende opties met alle plezier te woord staan. Via deze website kunt u op verschillende wijzen met ons in contact komen.

Contact voor drukproef

Als u geïnteresseerd bent in een drukproef kunt u op deze website de offerte invullen zodat wij op de hoogte zijn van uw wensen. Wij vragen u om uw contactgegevens en andere algemene informatie achter te laten en wij zouden ook graag uw wensen voor de opdruk ontvangen. Op deze manier kunnen wij een goede drukproef vergzorgen. Als de drukproef naar wens is en u gaat akkoord dan kunt u binnen acht werkdagen de bestelling verwachten.